Clubwerking

Dagelijks Bestuur

TPC Duvels is een VZW die geleid wordt door vrijwilligers die het dagelijks bestuur vormen. Naast het dagelijks bestuur is er een Raad van Bestuur van de VZW die algemeen toezicht houdt op de werking van de club.

Walter Maes
Walter MaesVoorzitter
Aankopen en onderhoud
Sponsoring
Dominique De Moor
Dominique De MoorSecretaris
Verzekeringen
Ongevalsaangifte
Pers
David Walschap
David WalschapPenningmeester
Inschrijvingen
Reservaties
Ann SebregtsBestuurder
Activiteiten Padel
Jo Van Damme
Jo Van DammeBestuurder
Tornooien
Interclub
Ondersteuning Jeugdwerking
Marijke Vermeiren
Marijke VermeirenBestuurder
Tappers en Activiteiten team
Sociale Media
Ondersteuning Jeugdwerking
Christof Van de Vondel
Christof Van de VondelBestuurder
Infrastructuur
Ondersteuning Padelwerking

Vrijwilligerswerking

Uiteraard kunnen onze bestuursleden al dit werk niet alleen doen en kunnen zij op de steun rekenen van een team van vrijwilligers. Zo hebben wij vrijwilligers voor onze jeugd-, tennis- en padelwerking. Wil je af en toe meehelpen? Misschien is één van de volgende teams wil iets voor jou??

Team Competitie/Sportieve cel:

Dit team staat in voor de organisatie en wedstrijdleiding van tornooien, interclubs, interne competities. Dit gezellig team zorgt er voor dat we samen en tegen elkaar kunnen tennissen of padellen op onze mooie club. Heb je zin om mee sportieve activiteiten te organiseren? Neem dan zeker contact op! Contactpersoon : Jo Van Damme – jo@tpcduvels.be

Team Activiteiten:

Dit team staat in voor de organisatie van allerlei leuke activiteiten zoals een clubavond, ladiesnight, eetfestijn, quiz enz… Dit enthousiast team houdt van gezelligheid en ambiance! Heb je een leuk idee of ben jij een enthousiast potentieel lid van het activiteiten team? Neem dan zeker contact op! Contactpersoon : Marijke Vermeiren(Tennis)/Ann Sebreghts(Padel) – activiteiten@tpcduvels.be

Team Infrastructuur:

Dit team zorgt ervoor dat we in een aangename omgeving kunnen tennissen/padellen. Zijn er mankementjes? Kan er iets verbeterd worden, zij lossen het op! Ben jij technisch onderlegd en wil je af en toe komen helpen met een klusje? Neem dan zeker contact op!
Contactpersoon : Christof Van de Vondel – infrastructuur@tpcduvels.be

Team Vrijwilligers/Tap:

De bar is het hart van de vereniging. Na het sporten blijven veel leden nog even hangen voor een drankje. Dit team zorgt ervoor dat alles met betrekking tot de bar naar behoren reilt en zeilt. Dankzij de inzet van de vrijwilligers kunnen we de prijzen zo laag houden. Vind je het zelf ook leuk als je na het tennissen of padellen een overheerlijk drankje kan halen omdat er iemand achter de bar staat? Wil jij ook af en toe tappen? Neem dan zeker contact op!

Contactpersoon : Marijke Vermeiren (tapbeurt) – marijke@tpcduvels.be & Walter Maes (catering) – walter@tpcduvels.be

Team Jeugd:

Dit team stelt alles in het werk om onze jeugdleden te laten groeien in hun favoriete sport (tennisen/of padel). Voor het organiseren van activiteiten is dit team afhankelijk van hulp van ouders en leden. Ben jij een ouder die graag meehelpt? Neem dan zeker contact op!

Contactpersoon : Femke Thys(Tennis)/ Ann Sebreghts(Padel) – jeugd@tpcduvels.be

TPC Duvels heeft een dynamische jeugdwerking, elke dag opnieuw zetten onze jeugdtrainers zich in voor onze jongere leden. Naast de talrijke lessen die we aanbieden, voorzien we maandelijks een clubavond voor onze jeugdleden, een intern clubkampioenschap, jeugdtornooien, fundays en nog veel andere activiteiten, we bereiden ook de spelers die dit wensen voor op de jeugdcompetitie, dit zowel voor Padel als voor Tennis.

Aanspreekpunt jeugdwerking:

Tennis : Femke Thys – Cédric Waem – Nick De Decker – Ward Vermeiren
Padel: Ann Sebregts – Mattias Waem – Marco Van der Taelen