Onze sponsors en partners

Zonder hen geen club!

Meewerken aan de verdere sportieve uitbouw van onze club? Dat kan! Neem contact op met onze sponsorverantwoordelijke Walter Maes

Wij streven er naar een maximale visibiliteit te geven aan onze sponsors. Als tennis- en padelclub hebben we een grote accommodatie die er zich perfect toe leent om je bedrijf in de kijker te plaatsen.

Wij zijn onze sponsors en partners zeer dankbaar voor hun vertrouwen in TPC Duvels. Hun (financiële) steun en samenwerking uit clubliefde en sympathie wordt door al onze clubleden enorm gewaardeerd. Zonder hen geen club! Hieronder vind u een overzicht van onze actuele sponsors.

Onze hoofdsponsors:

Haaratelier Marc

De innerlijke schoonheid naar buiten brengen, dat is wat wij iedere dag met hart en ziel doen. Het is belangrijk dat u de zorg van uw kapsel volledig aan mijn team kan toevertrouwen terwijl u rustig kan genieten van een kopje koffie.

D.J. Zonnewering

DJ Zonnewering heeft een OUTDOOR toonzaal waar bijna alle producten  tentoongesteld worden. Iedereen kan dus komen kijken (op afspraak).

4LS

Aanleg en onderhoud van sportvelden voor hockey-, voetbal– tennis-, padel-, of multi-use.

Enyou

Energie management en energie advies voor particulieren en KMO’s

KWS

Voor al Uw renovatiewerkzaamheden, gespecialiseerd in badkamers.

Onze Sponsors:

Wil jij je graag beter in je vel voelen? Meer vitaliteit? Aankomen/Afslanken? Betere sportprestaties!

opvulling

Sinds meer dan 30 jaar uw betrouwbare partner voor platte en hellende d​aken!

opvulling

Of u nu zelfstandige, vrije beroeper of ondernemer bent, onze brede waaier van levens- en schadeverzekeringen spelen flexibel in op al uw verzekeringsbehoeften.

Voor al uw laser- en graveertoepassingen. Laserselect verzorgt al uw visualiteit om uw bedrijf in de kijker te zetten!

Uw specialist in centrale verwarming, lootgieterij, sanitair en rioleringswerken.
opvulling

Uw speciaalzaak voor computer & multimedia, telefonie, smart devices, abonnementenservice en fotoreportages. Eigen hersteldienst.

Uw voldoening, ons vak.

Onze Partners: