Play Tennis!

Tennis = plezier voor iedereen. Van afspreken met vrienden en familie op het terrein, tot tennisplezier voor kinderen tijdens de Tennis Fundays Kids: hier staat plezier voorop!

TPC Duvels maakt gebruik van het reserveringssysteem van Tennis Vlaanderen. Zo kan je makkelijk en snel zien welke velden nog beschikbaar zijn.

Fundays Kids

Deelnemen aan de Sunweb Tennis Fundays Kids betekent de start van levenslang tennisplezier. Naast de lessen op de club, komen kids via de recreatieve Fundays in contact met andere tennissers van hun niveau. Op deze dagevents van twee uur is plezier verzekerd, want iedereen speelt evenveel wedstrijden én gaat als winnaar naar huis!

Van 3 tot en met 12 jaar.

Clubavond Tennis

Onze evenementencommissie organiseert regelmatig een clubavond zowel voor onze jeugd- als volwassenspelers. Een clubavond is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen of eens te tennissen tegen spelers waar je anders misschien niet zou mee/tegen tennissen. Er wordt gedubbeld via een doorschuifsysteem. Je speelt elke wedstrijd met een andere partner tegen een steeds wisselend team. Je speelt naar 1 winnende set.

Na het event kan je gezellig napraten met de andere spelers. Schol!

WhatsApp-tennisgroep

Wil je graag tennissen maar zoek je nog andere spelers om mee af te spreken? Wil je graag eens met andere tennissers spelen en zo nieuwe mensen leren kennen??
Scan de WhatsApp-QR-code en gooi het in de WhatsApp-Tennisgroep.

Deze service is enkel voor leden mét een geldig lidmaatschap bij TPC Duvels.